مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن پرونده از سیستم قضایی

سلام، خسته نباشید.
آیا امکان حذف پرونده ی مختومه شده و منع تعقیب خورده ای هم به طور کلی از سیستم دادگاه و دادگستری وجود دارد؟
آیا مختومه شدن پرونده ای و منع تعقیب خوردن پرونده ای برای استخدامی در ارگانی تاثیر دارد؟ مخصوصا امر قضاوت و وکالت؟

پاسخ ها :

الهام‌  ميري‌

الهام‌ ميري‌ :

در صورتی که منع تعقیب به علت عدم کفایت ادله بوده میشود.

محمود ابراهیم زاده

محمود ابراهیم زاده :

استان :

خیر پرونده پاک یا حذف نمی گردد اگر محکومیت شما از نوع ماده 25 قانون مجازات اسلامی نباشد در صورت استعلام سایر ارگان ها از دادگستری سابقه ای برای شما اعلام نمی گردد