مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه

با سلام. بنده در شهرستان ملارد پروانه دندانسازی دارم و تا بهمن 99 اعتبار دارد. حالا در منطقه فردیس کرج یک جایی را با وسایل دندانپزشکی مهیا کرده ام. میخواستم با یک دکتر پروانه دار فردیس پیدا کنم و درصدی کار کنم. حالا از شبکه بهداشت فردیس اومده اند پلمب کرده اند. پرونده دادگاهی برای من در دادگستری فردیس تشکیل داده اند. رفتم پیس آقای قاضی گفتند هر موقع ابلاغیه اومد بیا و یک سند 6 دونگ به مبلغ 450 میلیون بیار. حالا ممکن هست قاضی هم جریمه نقدی، هم زندان و هم مصادره اموال کند. این سوال رو از وکیل های محترم پرسیدم و واقعا خیلی زحمت کشیدید. راهنمایی کردید که جا دارد تشکر کنم.
حالا سوال بنده این است که چگونه استشهادیه محلی بر عدم فعالیت درمانی درست کنم؟
آیا زمانی که ابلاغیه اومد و روز دادگاه به قاضی محترم ارائه نمایم و دیگر چه کاری انجام بدم؟
آیا قاضی محترم به استشهادیه محلی ترتیب اثر میگذارد؟
باز هم راهنمایی کنید. ممنون میشم. با تقدیم احترام و خسته نباشید به همه وکلای محترم.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

قاضی بر اساس تحقیقات صورت گرفته رای صادر می کنه ممکنه دوربین در آن محل باشه بررسی می کنه یا ممکنه از همسایگان تحقیق کنه ااگر نتوانست دلیلی ثابت کنه شاهدت شهود بی گناهی شما را ثابت خواهد کرد