مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از شوهر خیانت کار و اعتیاد او به حشیش و گل

من یه دختر 18 سال تمام دارم دوساله عقدیم و شوهرم یه بار بهم خیانت کرد و اعتیاد به حشیش ( بنگ ) وگل داره و . من خیلی عاشقانه اونو دوست دارم و با آشنایی و علاقمون با هم ازدواج کردیم ولی محبت های او روزی کم و کمتر شد و حالات روانی و خندیدن زیاد و خودزنی هایی انجام میده که خودم و دیگر اطرافیانش تاکید دارن که رفتارش غیر عادیه، تا اینکه من فهمیدم که اعتیاد به این مواد داره... خیلی بخشش ها و گذشت هایی از اشتباهاتش کردم که وانمود میکرد که دیگه تکرار نمیکنه و ادامه ندارد و اینا ولی بازهم در اشتباه هس و من خیلی صبورانه این مدت ها باهاش صحبت کردم و خیلی راهای دیگم امتحان کردم ولی انگار پاک مغزش شست و شو هس و اصلا توجهی به من نداره و تا از رفتارش ناراحت میشم و پیشش گله میکنم خیلی راحت منو قانع میکنه که من تورو دوست دارم و هیچوقت موادی مصرف نمیکنم و هیچوقت بهت خیانت نمیکنم و از این حرفا که همه اینکارهارو با من کرد!..

بنظر شما میتونم از چنین فردی طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باید عسرو حرج شما اثبات شود در صورت اثبات بله