مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی پدر

با سلام
سال 96 پدرم (شاغل در شرکت ... تهران ) که الان 49 سال داره حین انجام مامورت کاری (شغل راننده ISUZU ) تصادف کردند و از کار افتادگی 76 درصد دارن منم الان 22 سال سن دارم و تک فرزند خانواده و کارمند حسابداری شرکت فولاد البته عرض به خدممتون مادرم هم شاغل در شرکت هستن .
تا حالا اقدام نکردم به نظرتون شغل مادرم مانع معافیت سربازی من نمیشه؟
با تشکر از حسن توجه تان .

پاسخ ها :

فاطمه  شيخ الاسلامي كندلوس

فاطمه شيخ الاسلامي كندلوس :

استان :

سلام باید خودتونو کفیل پدر معرفی کنید ودادخواست کفالت بدید تا حکم صادر بشه،بعد با استناد به حکم صادره اقدام به معافیت کنید