مشاوره حقوقی رایگان - صلح مشروط

باسلام
پدر بنده در زمان حیاتشون سند منزل رو با عنوان صلح مشروط بنام مادرم زده، حالا سوال بنده اینه آیا الان که ایشون فوت شدن نیازی هست به اینکه سند منزل با مراجعه به اداره ثبت بصورت قطعی بنام مادرم بشه؟ یا اینکه اتومات قطعی بنام مادر شده و نیاز به مراجعه به اداره ثبت نیست؟
و اینکه اگه سند به همین صورت باشه بعد مادرم به چه شکل میشه؟ آیا سهم الارث دختر و پسر برابر میشه یا نه؟
ممنون میشم توضیح بدین .

پاسخ ها :

مهري  حسين پور

مهري حسين پور :

استان :

سلام.صلح‌مشروط؟ منظورتون صلح عمری هست؟اگر سند منتقل شده نیازی به مراجعه ی مجدد به ثبت نیست..