مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه و شکایت وارث

سلام وقت بخیر. همسرم فوت کرده و یک خانه دارد و دختر ایشون از زن سابقشون میخواد درخواست ارث بده ، حالا سوالم اینه که ایشون اگه درخواست سهم ارث داشته باشند و من بخوام مهریه ام رو بگیریم باید بزارم ایشون اول دادگاه درخواست سهم ارث بدن یا من باید زودتر برای مهریه ام درخواست بدم ؟
سوال دوم این که اگر همسرم طلبکار داشته باشد ، شکایت طلبکار نسبت به مهریه من در الویت قرار میگیره ؟ در اینصورت من برای اینکه زودتر از طلبکار و وراث به مهریه ام برسم باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

باید در اسرع وقت نسبت به تامین خواسته و مطالبه مهریه اقدام کنید