مشاوره حقوقی رایگان - صلح مشروط

سلام، وقت بخیر. ده سال پیش پدربزرگم با این که یک پسر و دو دختر داشت خانه ای 300 متری را به نام من زد. اما به عنوان صلح مشروط تا زنده است،من در خانه اش به عنوان مستاجر باشم و وقتی فوت کرد خونه مال من باشه. اما الان وارث ها ادعای حق میکنن بعد از فوتشون و الان هم وسایل خونه رو کامل بردن و هم به من میگن خونه رو تخلیه کن. لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

صلح مشروط اموال قبل از فوت صلح مشروط مادام الحیات تخلیه ملک ارثی صلح ملک به نوه صلح عمری ارث پدربزرگ ارث