مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی

با سلام .
مراحل استخدامی ناجا رو با موفقیت پشت سر گذاشتم.
فقط جواب استعلام حفاظت مانده بود که با بنده تماس گرفتن و من را خواستن.
از من سوال کردن که شما با یک دختر در ارتباط هستید. بنده هم صداقت به خرج دادم و گفتم که نیت کار ما چی هست.
همون صداقت باعث شد نمره منفی بخورم. حال خانواده ها در جریان ما هستن.
آیا با اعتراض زدن این کار درست میشه یا فقط صرفا وقت تلف کردن می باشد؟
و اصلا اعتراض زدن یعنی دوباره استعلام میگیرن یا خیر ؟
لطفا در مورد اعتراض هم توضیح بدید که چگونه است.

پاسخ ها :

علی اکبر پورشعبان

علی اکبر پورشعبان :

استان :

تعیین صلاحیت های لازم برای استخدام با نیروی مربوطه است ودر صورت عدم تایید صلاحیت ،موضوع قابل اعتراض نیست ،ولی فقط میتوان با مراجعه وتوضیح بتوان عدم سوء نیت خود را ثابت کرد ،در نهایت تصمیم با ناجا است ،ولی اعتراض کنید انشاا... که نتیجه بگیرین.