مشاوره حقوقی رایگان - قباله ازدواج

سلام.
آیا این موضوع صحت دارد که در دفاتر ثبت ازدواج به غیر از قباله ای که توسط خانواده ها مکتوب میشود، قباله ی دیگری با شرایط جدید وجود دارد که با توافق طرفین میتوان به جای قباله ی شخصی، آن قباله ی دفاتر رو به امضا رساند؟ یا در واقع همان شروط ضمن عقد. از قبیل خروج از کشور، حق طلاق،حق تحصیل و ... می باشد؟
گویا قباله جدید در مورد شرایطی است که بیشتر زوجه ذینفع می شود. از قبیل این که در صورت طلاق بی دلیل زوج، نصف دارایی زوج متعلق به زوجه میگردد.
تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زوجین هر شرط قانونی را میتوانند در عقد نامه لحاظ کنند