مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام خسته نباشید. من 2ماه پیش ماشین فروختم چون ماشینم خرج داشت خرج ماشینم ازش کم کردم 6/19 قولنامه نوشتیم سه روز بعدش قرار دفترخونه داشتیم این آقا نیومد برای سند زدن رفت زنگ زد بیا ماشینتو میخام پس بدم هر چی ما بهشون زنگ زدیم جواب نمیداد روز به روز هم قیمت ماشین میرفت بالا دیگه من نتونستم با اون پول ماشین بخرم چون قرار بود پس بده ماشینو حالا رفته برا ماشین خودسر خرج کرده ماشین منو به کسی دیگه 77 میلیون فروخته من اون ماشینو 36 تومن بهش قولنامه کردم حالا این آقا سر موعدش که نیومد بعد دو ماه هم ماشینی که بنامش نبوده فروخته به غیر من چیکار میتونم بکنم تازه تهدید هم میکنه من قاضی دارم من وکیل دارم ببین دستت به هیجا بند نیست من هیچ اشنایی ندارم میشه خواهشن منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی؛ شما می بایست در روز مقرر در دفتر اسناد رسمی با توجه به عدم حضور خریدار جهت تنظیم سند، از سردفتر مربوطه گواهی عدم حضور ایشان را درخواست می کردید تا متعاقبا با ارسال اظهارنامه ای جهت دادن مهلت جدید برای تنظیم سند به ایشان حق فسخ را جهت عدم حضور به ایشان اعلام می نمودید. چنانچه با ارسال اظهارنامه و عدم توجه ایشان جهت حضور مجدد طی مهلت اعلام شده و یا اگر حق فسخ به جهت عدم حضور طرفین در دفترخانه در مبایعه نامه نیز پیش بینی شده باشد، نهایتاً به علت خیار تخلف شرط نسبت به فسخ قرارداد اقدام می نمودید. بهر روی لازم است بندهای قرارداد بررسی گردد تا چنانچه شرطی جهت فسخ پیش بینی شده باشد با توجه به فوریت و عدم فوریت حق فسخ پیش بینی شده بتوان نظر درستی ارائه داد. در غیر این صورت شما بعنوان مالک رسمی خودرو در مقابل آخرین خریدار جهت تنظیم و انتقال رسمی سند پاسخگو می باشید.