مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام، وقتتون بخیر. بنده در خدمت سربازی بار اول سر پست دچار دررفتگی کتف چپ شدم که با تصمیم دکتر نیاز به جراحی و گذاشتن پلاتین شدم و حدودا چند ماه بعد دوباره در حین خدمت از پله ها افتادم و نیاز به جراحی کتف چپ شد و پلاتین رو عوض کردن. برای بیمه اقدام کردم دکتر ارتش 8 درصد خسارت تایین کرد. خواستم بدونم درست بوده این درصد یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

درصد دیه دررفتگی کتف درصد دیه جراحی کتف درصد دیه بیمه حادثه حین خدمت سربازی دیه سربازی