مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

سلام. بنده چند روز قبل، بعد از ورود به میدان و گذر از میدان و وارد شدن به دومین ورودی که بودم، ناگهان راننده پرایدی از سمت چپ با سرعت آمد و از ناحیه گلگیر سمت چپ با سپر سمت راست ماشین بنده برخورد کرد.
بعدا به علت مشغله کاری و عجله ای که داشتم به ایشون گفتم شما برو و نیازی به کروکی نیست و من چون دیدم اون قدر ماشین ایشون صدمه ای ندیده هزینه خسارت رو متقبل شدم . ولی ایشون متاسفانه الان تقاضای باج خواهی میکنن. برای همین خواستم مطمئن بشم ک صد در صد مقصر آیا بنده بوده ام واقعا یا نه؟

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

سلام
باید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای کروکی فرضی کنید تا کارشناس تشخیص دهد شما مقصر بودید با خیر