مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام . برادر من نماینده بیمه بوده قبلا و مشغول به کار بود متاسفانه به دلیل اینکه بسیار ساده و زودباور است یکی از بازاریاب هاشون سرشون کلاه میزاره و پول مربوط به بیمه را با جعل امضای برادرم و جعل مهر برادرم به اسم برادر من تصاحب میکنه و بیمه در این اقدام برادر من رو مقصر میدونه و از برادرم شکایت میکنه . ایشان هم ماشینی که داشتند رو میفروشند و از نزول خور پول میگیرند و ... در این بین برادرم برای تامین این مبلغی که سرش کلاه گذاشتند و جهت جلوگیری از باطل شدن کد نمایندگیش با دو نفر از نماینده های بیمه همکاری میکرده به اینصورت که براشون بیمه میفروخته و قرار بوده پول رو به اون نماینده برگردونه و هنگامی که به مشکل خورده پول هایی که باید برمیگردونده رو از ناچاری برای جلوگیری از ابطال کد بیمشون به بیمه مرکزی میدهد تا بدهیش را جبران کنه . حالا این دو نماینده از برادرم به جرم خیانت در امانت شکایت کرده اند . پدرم یک بازنشسته میباشد و در این بین پول نزول خور و سایر افراد رو پدرم داده اما دیگه توانایی 150 میلیونی که برادرم به این دو نماینده بدهکار بوده رو نداشته و دیگه آه در بساطشون نبوده و حتی پول وکیل هم نداشتند . دادگاه ماموری رو به بیمه مرکزی با این دو نماینده میفرسته تا میزان پولی که برادرم ازشون خورده رو در بیارند در این بین تمام بیمه هایی که به برادرم دادند تا بفروشه رو هر دو نفر حساب کردند و بیمه مرکزی هم کمکشون کرده اما مبلغی که برادرم بهشون برگردونده رو بیمه مرکزی با توجه به خصومتی که با برادرم داشته نذاشته که مامور پول برگردونده توسط برادرم به نماینده ها رو حساب کنه در نتیجه به جای 150 میلیون 350 میلیون برای برادرم بریدند . برادرم اعسار گرفته قبلا و هیچ چیزی نداره . ابتدا 3 سال براش جهت جرم خیانت در امانت بریدند و بعد از اعتراض تبدیل به 10 ماه شد و به برادرم 20 روز مهلت دادند تا رضایت این دو نماینده رو بگیره . پدرم با هزار مشکل وکیل میگیره و وکیل برادرم چندین بار باهاشون تماس میگیره و میگه بیاین دوباره حساب کنیم و 150 میلیونی که حقتون هست رو بگیرید که پدرم با قرض جور کرده و رضایت بدید چون 350 میلیون بدهکاری برادرم نیست و شما عمدا این مقدار حساب کردید . این دو نماینده کاملا واضح پشت تلفن میگن که باقی این پول بهره پول ماست و شما باید بهره پول ما رو در این 3 سال که شکایت ها در جریان بوده بدید یکی میگه من پرایدمو فروختم و توو این 3 سال پولش دو برابر شده و یکی هم میگه من مغازمو 50 میلیون فروختم که الان 300 میارزه در ادامه 50 میلیون دیگه هم گفتند برای پولی که به وکیل دادیم هم باید اضافه کنید به این 350 و یعنی باید 400 میلیون برای سود و بهره آنها و ... پرداخت کنه پدرم تا رضایت بدهند که برادرم به زندان نره . الان نه این پول در حد توان ماست نه حق اصل این دو نماینده هست . ما باید چکار کنیم ؟ اگر برادرم به زندان افتاد با توجه به حکم اعساری که قبلا بهش دادند میتونه قسط بندی کنه؟ آیا باید همون 350 میلیون تومنی که جهت بهره 150 میلیون حساب کردند رو به این دو نماینده بده ؟ چون برادرم تا الان هیچ جرمی نداشته و تا الان به زندان نیوفتاده امکان داره بهش عفو بخوره با توجه به اینکه هیچی نداره حتی از کار بیمه هم انداختنش بیرون و بیکاره و زن و بچه هم داره که پدرم به سختی خرج اونها رو میده و قبلا هم در اوایل این جریان اعسار گرفته ؟ باید چیکار کنیم ؟ خواهش میکنم کمک کنید پدر پیرم بدجور در عذاب و فشار است .

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارت برادر شما وکیل دارد و ایشان از جزئیات پرونده آگاه است البته ملاک حکم دادگاه است
النهایه برادر شما مجددا باید در خصوص مورد بسته به شرایط دادخواست اعسار و تقسیط یا تعدیل تقسیط تقدیم کند