مشاوره حقوقی رایگان - سند وکالت فروش اموال

با عرض سلام.
بنده دو ماه قبل یه ماشین رو فروختم و به خریدار چهار ماه مهلت جهت تعویض پلاک دادم که تمام این کارها توی دفترخانه انجام شده.
الان قبل از اتمام فرجه خریدار تصادف کرده و از صحنه متواری شده در حال حاضر من چطور میتونم توی این واقعه بیگناهی خودم رو اثبات کنم.
ممنون میشم اگر کسی پاسخگوی من باشه.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با قراردادی که با خریدار دارین. شهود و اینکه ماشین تسلیم خریدار شده