مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و عرض ادب (حقوق کم بازنشستگی با سختی زیان اور)

بنده با حکم سختی زیان آور در سال 93/07/15 حدودا با سابقه 22سال 10 ماه بازنشسته از شرکت ... ایران در تبریز شده ام و با حقوق کم ( بازنشستگی با سختی زیان اور) اعلام کرده اند که شکایت کنم تا جهت اصلاح حقوقم اقدام گردد.
تقاضا دارم از شما کارشناس محترم جهت راهنمایی جهت اقدامات به بنده عنایت فرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

حجت اله  مقدادي

حجت اله مقدادي :

استان :

شکایت خودتونو به کانون بازنشستگان اعلام و با توجه به حکم پایینی که زدند از بیمه شکایت و تقاضای اصلاح مستمری بر اساس وضعیت سخت و زیان آور بودن شغلتون که پیش از موعد بازنشسته کردند بنمایید