مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های در طول درمان

باسلام و تشکر. در زمان طول درمان برای درد کتف و گردن به پزشک مراجعه کردم ام ار ای گرفتم جواب گفتند کتف باید عمل شود هزینه شانزده میلیون و هزینهای دیگر پزشک ام ار ای فیزیوتراپی اینها چطور حساب میشود و از کی راننده بیمه یا خودم لطف بفرمایید جواب بدهید.

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام
بستگی به بیمه دارد اگر شخص ثالث باشد فقط دیه را جواب می دهد و اگر تکمیلی باشد همه را

پرسشگر :

سلام خسته نباشیدوتشکراززحمات بیدریغ شماهامگربیمه اتومبیل تکمیلی همدارد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال ناقص است.یاالله