مشاوره حقوقی رایگان - ارث

وقت بخیر، پدر من فوت شده و تو حساب بانکی مقداری پوله
مادرم قیم ما شده و سه فرزند زیر سن قانونی هستیم
با این وجود مادر میتواند ارث ما را از بانک بگیرد

پاسخ ها :

طيبه  كريمي

طيبه كريمي :

سلام با توجه به اینکه مادر شما قیم قانونی شما هست در راستای حفظ منافع شما وبا تایید دادستانی می‌تواند پول را از بانک دریافت وبه مصلحت شما هزینه نماید

داريوش  كاردان فرد

داريوش كاردان فرد :

استان :

با سلام، اولا باتوجه به اینکه مادر شما قیم می‌باشد می‌تواند مبالغ را از بانک بگیرد ولی اگر تعدی یا تفریط کند مسئولیت دارد، ثانیا شما فرزندان چندساله هستید اگر به سن شرعی رسیده آید می‌توانید درخواست رشد بدهید