مشاوره حقوقی رایگان - بازه زمانی واریز بیمه بیکاری چقدر است؟

با سلام و عرض احترام
سوالی که داشتم در رابطه با بازه زمانی واریز بیمه بیکاری هست
من در 31 تیر بیکار شدم در اوایل مهر حکم بیمه بیکاری صادر شد و بعد سند هم صادر شد
در 15 آبان در حالی که انتظار داشتم مرداد شهریور و مهر یکجا واریز خواهد شد
متوجه شدم تنها مرداد و شهریور واریز کردم تماس گرفتم با تامین اجتماعی گفتن آذر ماه واریز خواهد شد یعنی 2 ماه یک بار آیا این صحت داره چون من شنیدم بصورت ماهانه واریز میشه
تو سایت بیمه اجتماعی قسمت تامین اجتماعی من هم نگاه کردم تاریخ شروع و پایان سند 99/04/31 و 99/06/31 نوشته شده
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون