مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی سارق بوسیله شماره موبایل

باسلام
حدود یک ماه پیش رفتم کارواش چون شلوغ بود منصرف شدم جلوی در یکی از کارگرهای کارواش منتظر ماشین بود چون میشناختم سوارش کردم بمن گفت میره خرید کنه برگرده درصورتی که اخراج شده بود از کارواش در طی مسیر یکجا برای خرید کردن از ماشین پیاده شدم چون ایشون تو ماشین بود درهارو نبستم وقتی برگشتم متوجه شدم وسایل داخل خودرو سرقت کرده و متواری شده. به کارواش مراجعه کردم گفتن بعلت سرقت از مشتریها همون روز اخراج شده و فقط یک شماره موبایل ایرانسل ازش موجوده بعلاوه اسم و فامیل راهنماییم کنید آیا میتونم پیداش کنم؟ روال شکایت به چه صورت هست؟ چه مقدار هزینه و زمانش هستش؟
باتشکر از شما پیشاپیش از وقتی که گذاشتید مچکرم

پاسخ ها :

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

درود.شما میتونید مشخصات را از همون کاروا ش بگیرید و شکایت ایشون کنید‌.اگر پیدا نشد حکم غیابی براش صادر میشه و نهایتا هرجا گیرش آوردی جلبش کن