مشاوره حقوقی رایگان - توهین

باسلام. چند وقت پیش جهت دریافت یک گواهی معمولی نسبت به شغل خودم به رییس اداره مربوطه مراجعه کردم ولی ایشان اولا گفتند که من شما رو نمیشناسم در حالی که کاملا واضح بود که کذب می گوید و ثانیا با اوردن یک دلیل واهی از صدور گواهی امتناع کردند .

بعد از مدتی بیرون اداره با ایشون مواجه شدم و درحالی که هیچ شاهدی وجود نداشت، از شدت ناراحتی به این دلیل که بعد از 10 سال که در مجموعه کوچک تحت مدیریت ایشان مشغول بودم ولی ادعای عدم شناخت من رو مطرح کرده بود ، با کلمات بدی با ایشون صحبت کردم .
الان از بنده به علت توهین شکایت کردهد.
چند سوال دارم

1.مطرح کردن سبب و علت اصلی ناراحتی حقیر و اتفاق پیش امده در جلسه دادگاه (ناراحتی از ادعای ایشان مبنی بر عدم شناخت حقیر با وجود 10 سال فعالیت در مجموعه ایشان ) ایا موجب تخفیف جرم می شود ؟

2.ایشان در شکایت خود ، روی بحث گواهی تمرکز کرده است و ادعا کرده که توهین من به ایشان برای عدم صدور گواهی بوده تا جرم را اداری و در قالب توهین مشدد جلوه دهد ، در حالی که من در روز حادثه اصلا از گواهی صحبت نکردم بلکه فقط گفتم چه طور تو منو نمیشناسی و ناراحتیم را از این قضیه نشان دادم نه از عدم صدور گواهی..
حال سوالم این است در این مورد چه طور از خودم دفاع کنم؟ تا توهین مشدد ( توهین به کارمندان دولتی ) ثابت نشود.

3.ایا عصبانیت حقیر و ناراحتی به جهت سبب اصلی قضیه و عدم هرگونه سو سابقه موحب تخفیف می شود؟

4.مطرح کردن این نکته در جلسه دادگاه، که اتفاقا من باید از ایشون شاکی باشم چون در مورد صادر نکردن گواهی ، کاملا واضح است که سلیقه ای و خارج از قانون برخورد کرده است ، تاثیری در نظر دادگاه خواهد داشت؟

خواهش می کنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اولا شما میتونید بگید من اصلا به ایشان توهین نکردم
دوم اینکه اگه نهیتا نتونستید انکار کنید بگید در محل کار نبوده و خارج از محیط اداری بوده است و در نهایت اگه باز نتونستید انکار کنید واقعیت را بیان و بدلیل عصبانیت تقاضای تخفیف کنید . نهایتا جرم 1/000/000 ریال جزای نقدی است .