مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند به جد پدری

سلام سال 1393 ازدواج دوم داشتم و یک سال بعد از به دنیا آمدن دخترم در سال 1395 با همسرم به مشکل خانوادگی برخوردم و از هم جدا زندگی میکردیم ولی طلاق نگرفتیم در همان زمان طی شکایت همسرم دادگاه تا سن 7 سالگی حضانت فرزندم رو به مادرش واگذار کرد ... 2 هفته هست فهمیدم که همسرم در تاریخ 04 / 03 / 98 فوت کرده و بنده بی اطلاع بودم و طی درخواست دایی فرزندم توسط ارسال اظهارنامه جهت تحویل گرفتن فرزند به پدر یا جد پدری مطلع از این وضعیت شدم خواهش میکنم منو راهنمایی بکنید باید چه کار بکنم ضمن اینکه بعلت مسائل مالی و ورشکستگی در زندان به سر میبرم و هر از گاهی توسط وثیقه مرخصی میام اما پدر زنده هستش آیا پدر بنده میتونن از طریق قانون حضانت فرزند منو بعهده بگیرن چون پدرم با دایی فرزندم صحبت کرده و به پدرم گفتن از طریق قانون اقدام بکنید متشکرم میشم پاسخ بنده رو عنایت بفرمایید .

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام حضانت حق و تکلیف شما است پدر جنابعالی به صورت موقت تا بر طرف شدن اوضاع کنونی شما می توانند سرپرستی طفل را عهده دار شوند