مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کردن

با من اشنا شد چندباری هم به مغازه گلفروشی من امد تا اینکه به من پیشنهاد شراکت داد برای زدن گلخانه اولش من قبول نکردم تا بعد از یه مدت رفت امد بلاخره منو راضی کرد یه قرار نوشتیم که نفری 25 میلیون برای سرمایه گذاری کلی میخاد تا اینکه من بعد از یه مدتی دیدم که من بجای اونم 25 میلیون دیگم گذاشتم هردفعه بهش میگفتم فاکتور خرجها رو بیار میپیچوند تا رسید موقع برداشت گل تزیینی برای فروش تا همه گلها رو فروخت همش میگفتم بیا حساب کتاب کنیم بازم میپیچوند تا اینکه رسید به شب عید گفت من تا چند روزه دیگه پول تو رو میدم شاهدم چندین نفر دارم از روز اول شراکتمون تا بعد عید زنگ زدم گفتم چیشد قرار بود بیای حساب کتاب کنیم گفت برو شکایت کن منم با یه وکیل گرفتم مبلغی هم از من گرفت الان یک سال شد اخرشم گفت نرسیدم برم دادگاه بهم خورد دوباره باید از اول شروع کنی خدا شاهده من الان یک سال بیکارم مستاجرم زنو بچم دارم ممنون به خدا پول ندارم پول وکیل بدم یه دفعه دادم پولم خورد ادرس کسی که طلب دارم فقط خونه مادرشو دارم همین خونشو عوض کرده کپی شناسنامه و کارت ملیشو دارم و قراردادی که نوشتیم با امضا و اثر انگشت و چندین شاهد و کسی که گلها رو فروخته و پول گلها رو به اون داده همه جوره حق با منه میخاهم بدونم چه جوری شروع کنم یا باید وکیل بگیرم واقعا با این شرایط که ادرسی ندارم ازش به پولم میرسم چقدر باید هزینه کنم

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

بهتر است یه وکیل مجرب در این زمینه مشورت کنید و وکیل بگیرید ولی در تول به اظهارنامه برای ایشان بفرستید مبنی بر اینکه من بابت شراکتمان اینقدر از شما طلبکار هستم و به شما مهلت میدهم ظرف پنج روز نسبت مراجعه و تسویه حساب اقدام کنید در غیر اینصورت از طریق مراجع قضایی اقدام خواهم نمود