درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - کاربری معبر

از بنیاد مسکن استعلام برای دریافت سند زمین روستایی خود را انجام دادم. پاسخ به شرح زیر داده به اداره ثبت درخصوص پرونده زمین 278.41 جواب از بنیاد مسکن به جهاد و سپس به ثبت اعلام شد. با این محتوا 68.41 متر مربع داخل محدوده قانونی طرح هادی مصوب دارای کاربری معبر و مابقی بمیزان 210 متر مربع خارخ از محدوده طرح هادی مصوب میباشد. آیا برای صدور سند به مشگل میخورم؟ تعبیر کاربری معبر چیست؟

پاسخ ها

 بخش زمین شما، در طرح هادی که  بهعنوان معبر عمومی تعیین شده جهت صدور سند به نام شما  ممکن است با ممانعت مواجه شودزمینهای واقع در معابر عمومی از شمول صدور سند به نام مالکین خارج هستند و باید در اختیار عموم قرار گیرند، اما مالک مستحق پرداخت بهای روز زمین توسط مرجع ذیربط است.

سلام  بله برای صدور سند مالکیت نسبت به تمام زمبن مشکل ایجاد خواهد شد  شما می بایست ابتدا به بنیاد مسکن  درخواست تغییر کاربری را مطرح نمایید 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص