مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی سربازی لکنت زبان

با عرض سلام.
ببخشید بنده در مراجعه به پزشک قبل از اعزام به خدمت به علت لکنت زبان شدید به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شدم و پس از معاینه 2 پزشک و همچنین 3 پزشک کمیسیون پزشکی که همگی رای مبنی بر معافیت دائم دادند، به علت وجود تبصره دارندگان مدارک کارشناسی به بالا معاف از رزم شدم و معاف دائم بنده تبدیل به معاف از رزم شد. یکی از پزشکان کمیسیون پزشکی به بنده گفتند همان هفته اولی که به آموزشی رفتید درخواست کمیسیون پزشکی بزنید. چون کمیسیون بدوی نسبت به این تبصره دستشان بازتر است و احتمال 90 درصد شما معاف دائم می شوید. بنده هم همان روز اول آموزشی دوباره درخواست کمیسیون پزشکی دادم و حتی 3 نفر از سرهنگ های همان پادگان تایید کردند که شما به علت لکنت زبان شدید نمی توانید خدمت کنید و حتی دوباره وقتی برای معاینه کمیسیون پزشکی بدوی نزد 2 پزشک متخصص مورد تایید کمیسیون رفتم آن ها هم صراحتا اعلام کردند که شما باید معاف دائم میشدید و حتی با این که سابقه پرخاشگری و وسواس و افسردگی داشتم حتی اجازه ندادند در مورد این موارد صحبت کنم و گفتند به علت لکنت زبان شدید شما معاف هستید.
البته پرونده من هنوز در جریان است و نوبت کمیسیون پزشکی بدوی بنده هنوز نشده است.
میخواستم بپرسم واقعا امکان این قضیه وجود دارد که این تبصره، کارشناسی به بالا معاف از رزم را برای بنده در نظر نگیرند تا معاف دائم شوم یا خیر؟ همچنین آیا اصلا تا به حال سابقه داشته که این تبصره را در نظر نگیرید یا خیر؟

پاسخ ها :

حمید بادله

حمید بادله :

استان :

با سلام
مستند به تبصره الف بند 6 ایین نامه نظام وظیفه با توجه به اینکه شما دارای مدرک کارشناسی می باشید معاف از رزم می شوید و معاف دایم نمی شوید