مشاوره حقوقی رایگان - عدم نمایش ابلاغیه در سامانه ثنا

با عرض سلام. به من یک پیامک آمده با شماره دادخواست و شماره پرونده. ولی وقتی توی سامانه ثنا میروم ابلاغیه نیامده. مشکل کجاست؟

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام پس از ارجاع پرونده به شعبه ابتدا پیام از شعبه ملنی بر ثبت دادخواست توسط ارسال میشه و پس از مدتی ابلاغیه ارسال میشه پیام مربوط به ابلاغیه در سامانه ثنا میشینه و قابل وریافت هست