مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دو تکه

سلام. من سال 98 یک پراید مدل 88 خریدم. تعویض پلاک و سند هم زدم. حالا امسال سال 99 ماشین رو فروختم به یک آقایی و به ایشان وکالت فروش دادم. حالا طرف رفته تعویض پلاک میگن ماشین دو تکه هست. جوش عرضی داره. باید اتاق ماشین عوض بشه. من هم به نچار فسخ معامله کردم و ماشین رو پس گرفتم. حالا باید چیکار کنم؟ میتونم از طرفی که ماشین رو پارسال خریدم و تعویض پلاکم کردم، برم شکایت کنم؟ دستم به جایی بند میشه؟ تو رو خدا بگید باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

سلام
اگر شما بتوانید اثبات کنید که در حین وقوع عقد بیع مبیع معیوب بوده می توانید دادخواست تایید و تنفیذ فسخ به طرفیت فروشنده مطرح نمایید لازم به ذکر است که شما بدوا بایستی اعلام فسخ خود را بوسیله اظهارنامه به بایع اطلاع دهید.