مشاوره حقوقی رایگان - شهرک مسکونی

درود بر شما ؛
عرض ادب و احترام خدمت شما و همکاران محترمتان ، عذرخواهی می کنم میخواستم بنده رو راهنمایی بفرمائید در خصوص اینکه آیا در یک شهرک مسکونی بسته ، کسی اجازه دارد بدون اجازه بقیه شرکا ، شهرک رو به دو قسمت تبدیل کند ؟
ببینید بنده ساکن یک شهرک مسکونی هستم که متاسفانه در این شهرک چندتا نخاله وجود دارند که سر خود هر کاری که دوست دارند می کنند مثلا یکی از این کارهایی که انجام دادند این هستش که یک شهرک که یک درب ورودی دارد و یک درب خروجی رو تبدیل کردن به دو شهرک
الان اون دربی که برای ورود هست ، هم شده ورود و هم شده خروج به همین شکل هم درب خروج هم ورود شده هم خروج
و اومدن یک اسم رو به دو اسم تبدیل کردن
به خاطر همین مسئله هر روز برای ورود و خروج خودرو ها درگیری به وجود میاد یا هر روز تصادف میشه
حالا بنده میخوام برم شکایت کنم . اول اینکه میخوام بدونم در کدام بند و کدام تبصره در این ارتباط صحبت شده و بزرگواری بفرمائید بنده رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام اگر ملک مشاع باشد بدون توافق سایر شرکت نمی شود افراز و تقسیم کرد در صورت چنین عملی می توانید تقاضای رفع تصرف و خلع ید بدهید

محمد  نريماني

محمد نريماني :

جرم رفع مزاحمت موضوع ماده690قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرا مصوب1375