مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه بدون پدر

بنده با پسری عقد موقت نمودم در حین رابطه ناخاسته فرزندی به دنیا امدو همسرم اصلا اطلاعی ندارد و بنده تمام کارها را انجام دادم و الان فرزندم 6ماهه می باشد چطوری میتوانم شناسنامه بگیرم به همسرمم دسترسی ندارم و اصلا اطلاع ندارد و مطمینم اصلا راضی به نگه داشتن بچه نیس و اگر بداند اتفاقی برای جفتمان بوجود می اورد... الان میخواهم اقدام کنم برای شناسنامه و هیچ مدرک صیغه ندارم خواهش میکنم بنده را راهنمایی فرمایید تا شناسنامه تهیه کنم نام پدر میتوانم اسم پدرش را بزارم یا نه؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر عقد موقت کردید بلی واگر نکردید هم میتوانید شناسنامه بگیرید