مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

باسلام. دارای یک منزل مسکونی هستم و پنج قطعه زمین مجاور در جنوب و غرب منزل من توسط همسایه خریداری شده و بصورت یکجا دارورده و تبدیل پارکینگ حدود 20 دستگاه ماشین سنگین نموده که آسایش را از ما سلب نموده و همچنین با پارک ماشین در فاصله نزدیک با اتاق خواب امنیت جانی نیز در خطر است و همچنین سروصدا و گرد وخاک. ضمنا زمین های فوق کاربری مسکونی و واگذاری مسکن و شهر سازی میباشد. برای رفع مزاحمت چه کاری باید انجام بدهم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.
میتونید دادخواست رفع مزاحمت از مالک ملک مجاور شکایت کنید.هم از طریق حقوقی ویا از طریق کیفری