مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر فوت شده

با سلام بنده پدر بزرگی داشتم که از لحاظ قانونی ما نوه هایش وارث ایشان بودیم. ولی بعد فوت پدر بزرگم متوجه شدیم همسران پدر بزرگم املاک ایشان را به نام خودشان انتقال داده اند پدر بزرگ بنده 90 سال سن داشته و حدودا 5 سال پیش توسط محضر به نام همسرانش شده. پدر بزرگم 15 سال پیش سکته مغزی نمود و نصف بدنش فلج بود و از لحاظ درک نوهای خودش را نمیشناخت از لحاظ شنوایی هم کم شنوا بود. و سواد هم نداشت. حال ما در عجبیم که محضر چگونه اسنادی را انتقال داده و ما برای شکایت باید چکار کنیم که بتوانیم املاک را برگردانیم. مدارکی مانند. اینکه در 11 سال پیش قیومیت خواهر و برادران کوجک من را پدر بزرگم به مادرم داده در دادگاه گفته که من به علت مریضی نمیتوانم قیم اینها باشم یا همین مدارک سکته مغزی بدرد اثبات محجور بودن می‌خورد شهودی هم داریم که ایشان 10 سال است روی تخت افتاده و در شناخت افراد مشکل دارد

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

با سلام.
تمام مدارک پزشکی که دال بر سکته مغزی پدر بزرگتون دارید آماده کنید.
شهود و مطلعانی که از وضعیت ایشون با خبر بودن به عنوان شاهد آماده کنید به دادگاه
وهمچنین تحقیقات از اهالی و ساکنان محل سکونت پدر بزرگتون رو هم استناد کنید.
به استناد مدارک پزشکی. شهادت شهود. تحقیقات محلی در خواست صدور حکم حجر برای پدربزرگتون بدید دادگاه