مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

سلام و احترام.
هفته پیش تصادف زنجیره ای داشتیم و افسر خودرو آخر که نیسان بود رو مقصر کل تصادف تشخیص داد. برای ادامه کار به شورا حل اختلاف ارجاع داد. در شورا نیسان درخواست کارشناسی مجدد داد که مجدد کروکی اولیه تایید شد. الان شورا میخواهد ارجاع به بیمه بدهد. میگه قرارداد صلح بنویسید. ولی سقف تعهدات نیسان 18 میلیون بیشتر نیست و خسارات وارده بالای 100 میلیون است. به نظر شما چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام ؛ وقت بخیر.باید دادخواست مطالبه خسارت تقدیم کنید راننده محکوم میشود تا سقف بیمه اش را بیمه پرداخت می کند الباقی آنرا خودش باید پرداخت نماید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان