مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی استخوان بینی

سلام و خسته نباشید. بهمن ماه سال 95 یک شخص با مشت زد و استخوان بینی منو شکست. پزشکی قانونی هم رای داده بود که شکستگی شدیدی خورده بینی من. یه بار عمل کردم. بعد از دو ماه هم که رفتم پزشکی قانونی گفت که انحراف داره و دوباره باید عمل بشه. الان دادگاه شش درصد دیه کامل رو رای داده. نظرتون در مورد این رای چیه؟باید با هزینه ی خیلی هنگفتی دوباره عمل زیبایی کنم بینیمو تا درست بشه. ممنون.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد تحت عنوان خسارات مازاد ديه داخواست مطالبه بدهيد و جداي از راي ديه ميباشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.رأی دادگاه یعنی نظریه نهایی پزشکی قانونی وپایان موعددرمان که اگر می خواستید می توانستید به نظر پزشک قانونی در آن موعد اعترلض می کردید.حال شما می توانید1-به رأی دادگاه در موعد مقرر اعتراض وتجدید نظر خواهی کنید.2- به دادگاه عمومی(حقوقی)طرح دعوا با موضوعیت خسارت ناشی از وقوع جرم(البته پس از هزینه کرد وپرداخت خسارت توسط شما)داشته باشید.یاالله