مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و عرض احترام.
ماشین بنده دو هفته پیش به خاطر تخلفی به پارکینگ رفت و نامه آزادی توسط قاضی صادر شد. اما چند ماه پیش در ایام کرونا در مازندران توسط دوربین 500 هزار تومن جریمه شده و در سیستم راهنمایی مشکل توقیف به علت تردد ممنوع در ایام کرونا دارد. همچنین بنده گواهینامه ندارم. ممنون میشم پاسخ را در مورد ترخیص مطرح نمایید. با تشکر

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

صدور نامه آزادی خودرو توسط دادگاه مانع از اعمال مقررات انتظامی توسط پلیس راهور نیست.