مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام.
احتراماً اگر شخصی به دلیل چک برگشتی در زندان باشد و از زندان تقاضای اعسار بدهد و قبول واقع شود و مبلغ پیش پرداخت را نیز واریز نماید، آیا برای آزادی و پرداخت اقساط ماهیانه باید سند گرو گذاشت؟
با تشکر.

پاسخ ها :

تقاضای اعسار زندانی تقاضای اعسار چک برگشتی آزادی زندانی بدهکار با وثیقه قبول اعسار زندانی چک برگشتی سند وثیقه زندانی اعسار چک برگشتی چک