مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فک پلاک خودرو

با سلام. من خودرو پیکان وانت رو در سال 98 فروختم به پسر خالم. اون قرار بود پولش رو طی یک زمان که در کاغذ فروش قید کردیم، بدهد. نداد و مدت ها بعد داد. ما فقط یک کاغذ نوشتیم و سه نفر امضا کردیم و شرایط این بود که یک خودرو با مشخصات فوق به مبلغی فروخته شد به آقای ایکس مبلغی نقدا در محل و مبلغی چک و الباقی نوشته شد تا یک تاریخ خریدار پرداخت کند. که تا اون تاریخ پرداخت نکرد و کلی اذیت کرد برای پول دادن. مدارک ماشین اعم از برگ سبز کارت، کارت سوخت و سند به خریدار داده شد.
پلاک و برگ سبز به نام من است و سند قطعی به نام کس دیگر است.
حال من بخوام برای پلاک شکایت کنم و پلاک هامو بگیرم چیکار باید بکنم؟
ممنون جواب بدین.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر با توجه به اینکه پلاک بنام شما است باید دادخواست قرارتامین خواسته تقدیم کنید و توقیف خودرو را از دادگاه بگیرید تا خودرو توقیف گردد