مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خریدار از فروشنده خودرو

سلام. بنده ماشين قولنامه اي فروختم به شخص ديگر و الان كسي كه من ماشين بهش فروختم ميخواد به نام بزنه ولي پلاك ماشين به نام شخص ديگري است و سند به نام شخص ديگر و اين بنده خدايي كه من ماشين بهش فروختم، ميخواد از من شكايت كنه. ولي چيزي به نام من نيست فقط قولنامه. آيا ميتونه بر عليه من شاكي شود؟ ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

باید از شما و ایادی ماقبل و کسی که سند بنامشه شکایت کنه...در هرحال صاحب سند باید سند بزنه نه شما