مشاوره حقوقی رایگان - مالیات شرکت

سلام، وقت بخیر.

من در سال 97 شرکت ثبت کردم فقط و هیچ گونه کاری با اسم شرکت انجام ندادم. پلمپ دفاتر و کد اقتصادی هم نگرفتم.
من یک سایت دارم و یک نفر برای من کار میکنه. من میخوام با شرکتی که ثبت کردم کد کارگاه بگیرم و براش بیمه رد کنم. این قسمت فکر نکنم مشکلی باشه.
میخوام بدونم قسمت مالیات و ارزش افزوده ی شرکت چی میشه؟ برای این قسمت چی کار باید کرد؟ آیا باید مالیات بدم به خاطر اون یک نفر که براش بیمه رد میکنم؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تاسیس شرکت در قالب اخاص حقوقی حقوق خصوصی تجاری و انتفاعی مشمول مالیات و ... خواهند بود