مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام.
من یکی از ورثه ای هستم که برادرم زودتر از پدرم فوت شده. از لحاظ شرعی میدونم که به برادرزاده هام سهمی نمیرسه اما پدرم قبل از فوتش یک نامه نوشته که به بچه های برادرم سهم برادر مرحومم رو بدیم. الان برادر زاده هام شکایت کردن و وکیل گرفتن و به عنوان شخص ثالث اومدن و جلوی تقسیم ماترک رو گرفتن. دو روز پیش هم دادگاهشون بود که وراث از 11 نفر 3 نفر رفته بودن.
الان کل وراث به جز من راضی هستن و توافق نامه و تقسیم ماترکی که وکیلشون داده رو امضا کردن.
میخواستم به یک دوست وکیل زحمت بدم پرونده رو مطالعه کنه و بگه من هم امضا کنم یا نه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

سلام مدارک خود را در واتساپ ارسال کنید در خدمت شما هستم. وکیل محمد توکلی 09151039650