مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

پدرم سال 97 فوت کرده و یک ملک زراعی از او باقی مانده این ملک از ده سال پیش به عنوان بزرگر در اختیار برادر بزرگم که در روستا بوده هست. و اکنون حاضر به تقسیم ترکه نیست و مدعی شده که ملک را پدر به من داده و هیچگونه مدرکی هم ارائه نمی دهد ضمنا اسناد و کلیه مدارک از قبل قولنامه عادی ملک هم در اختیار ایشان هست. چگونه می توان اثبات مالکیت این ملک را برای پدرم که فوت شده از دادگاه بگیرم. لازم به ذکر است تقاضای تقسیم ترکه به دادگاه دادیم به دلیل عدم سابقه ثبتی قرار عدم استماع صادر شده است.
همچنین بعد از 8ماه از مرگ پدرم و به اصرار مادرم که در قید حیات بود روزی حاضر به تقسیم املاک شد که املاک را تقسیم کردیم و یک تقسیم نامه عادی نوشتیم و همه وراث امضا کردند حال آن را هم قبول ندارد . آیا می توان اصالت آن را در دادگاه ثابت کرد. راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به دلیل پیچیده بودن پرونده های ملکی باید همراه مدارک خود حضورا به یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید