مشاوره حقوقی رایگان - (استرداد جهیزیه) محکوم به کمبود جهیزیه همسرم

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جمیع سروران و مشاورین محترم؛
از آنجایی که همسر بنده یکبار در سال 86 کل جهیزیه خود را بردند و فروختند. ولی با توکل بر خداوند منان، همسرم بعد از مدت 18 ماه کشمکش دادگاه نسبت به کلیه حقوق خود ... به منزل بازگشت ولی با تعهد محضری که بنده حقیر به ایشان دادم. از آنجایی که نمی‌دانستم پدر همسرم در طی این مدت ورشکسته شده‌اند و این نیز دلیلی بابت برگشتن همسرم شده بنده وکالتی از جمله؛ حق طلاق و حضانت و سرپرستی فرزند یا فرزندان و قبول کلیه هزینه‌های دادرسی وی و استرداد جهیزیه‌ ای که پس از تهیه بعدها محضر دادگاه ارائه می‌گردد.
فلذا بنده در طول زندگی از آنجایی که برای تهیه و خرید هیچیک از اجناس زندگی فاکتوری با نام خودم نمی‌گرفتم، ولی همسرم تمامی فاکتورها را به نام خودشان می‌گرفتند.
اینک وسائل کمبود در لیست سیاهه‌ای که با امضاء 4 نفر از کارگران برادر همسرم تهیه شده بود و دادگاه نیز با توجه به وکالتنامه موصوف به آن استناد نمود، بنده باید کمبود اجناس از قبیل 25 گرم طلا و ..... که به ارزش کارشناسی شده در سال 98 مبلغی حدود 37 میلیون تومان برآورد شده محکوم شدم.
بنده یکبار نسبت به پرداخت مبلغ مورد اشاره اعسار دادم ولی از آنجایی که شاهدان در وقت رسیدگی حضور نداشتند در این جلسه نیز باختم.
در حال حاضر نسبت به پرداخت مبلغ مورد اشاره با توجه به اینکه بنده حقیر یک درجه دار نیروی هوایی ارتش هستم و درآمدی بجز حقوق ماهیانه ندارم و مهریه و هزینه دادرسی ایشان از حقوق بنده کسر می‌شود باید چه کنم؟
اینک عاجزانه خواهشمندم دست یاری بنده حقیر که به سوی شما عالیجنابان و سروران عزیز و گرامی دراز نمودم را مدد و حتی‌الامکان راهنمایی بفرمائید.
با تقدیم شایسته‌ترین احترامات
سپاسگزارم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما مجدد میتوانید درخواست اعسار بدهید