مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

آقای ه.ک ابلاغیه الکترونیکی شماره ............... در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت. تاریخ ابلاغ 1399/07/23. سلام این برای من اومده میشه توضیح بدید. آخرین یادآوری برای مشاهده ابلاغیه الکترونیک ................... اقدام نمایید

پاسخ ها :

مهناز جمشیدی

مهناز جمشیدی :

باسلام یعنی میبایستی ابلاغیه را در سامه ابلاغ مشاهده کنید بعد از این اخطاریه عدن آگاهی از رای صادره قابل استماع نیست