مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد نمایندگی خودرو

سلام. اینجانب در تاریخ 97/3/27 یک دستگاه دنا با کلاس 70101 طرح فروش قطعی با موعد تحویل سی ام بهمن 97 ثبت نام نمودم. خودرو را با هشتم مهرماه 98 با کلاس 70115 تحویل دادن. نمایندگی گفت اگر هم اعتراضی کنی بعد سه ماه میخواهی همین ماشین را تحویل بگیری. آیا میتوانم شکایت کنم و نتیجه بگیرم؟

پاسخ ها :

عدم ایفای تعهد نمایندگی خودرو شکایت از نمایندگی خودرو تحویل خودرو از نمایندگی نمایندگی خودرو خودرو