مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعلی بودن اسناد

سلام و عرض ادب
به عنوان کارفرما قراردادی با شرکتی (به عنوان پیمانکار) منعقد کردم که مدت آن 2 ماه بود. پس از مدت 12 ماه محصول را به صورت مشکل دار ( و شفاها مشروط به امضای الحاقیه ( به نوعی گروکشی ) که در آن 30% اضافه تر را به من تحمیل شده بود ) تحویل داد. من هم از سر استیصال و جهت خارج کردن محصول از کارگاه آن الحاقیه را توسط یکی از پرسنل شرکت نوشته شده بود و جای تاریخ پرداخت را خالی گذاشتیم تا در آینده نسبت به موعدش توافق کنیم، امضاء کردم. اکنون که کار به دعوی به مرضی الطرفین رسیده متوجه شدم که آن جای خالی تاریخ را ( نمیدانم در چه زمانی ) تاریخ زده اند و درخواست وجه کرده اند در حالی که در نسخه کاربنی رو نوشت که در اختیار بنده است، این جای خالی تاریخ هنوز وجود دارد.
البته هنوز این سند را به خاطر اعتراض من (که نسخه کاربنی آن را در اختیار دارم) به جایی ارائه نکرده اند.
سوال:
1-چگونه میتوانم اثبات کنم که سند مخدوش شده و جعل در آن صورت گرفته؟
2- شکایت نسبت به چه کسی باید صورت بگیرد؟ شخصیت حقوقی شرکت؟ فرد جاعل که نمیداند دقیقا چه کسی است. (اما احتمالا نگهدارنده الحاقیه که همان همسر مدیر عامل شرکت است)؟ یا مدیر عامل شرکت؟

پیشاپیش از بذل عنایت شما صمیمانه سپاسگزارم.

پاسخ ها :

اثبات جعلی بودن اسناد جعل تاریخ شکایت جعل سند الحاقیه جعل