مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مزایای جانبازی

سلام. اینجانب طبق گواهی یگان اعزامی و گواهی مجروحیت در تاریخ 1365/02/25 شیمیایی شده ام ولی به علت مشکلات شخصی و بیماری ( دیالیز و سرطان) موفق به پیگیری جانبازی و دریافت درصد از بنیاد شهید در آن زمان نشدم. در مرداد 98 بنیاد به من درصد جانبازی داد و برای بررسی تعلق گرفتن ( امتیازات جانبازی)، مکاتبه اداره ام (دانشگاه) با سازمان استخدامی و دفتر حقوقی وزارت علوم صورت گرفت و سازمان استخدامی کشور در تاریخ 1398/06/01 اعلام نمود مبنای برخورداری امتیازات جانبازان جنگ تحمیلی که جدیدا مراتب جانبازی آنان توسط مراجع ذیربط تایید می گردد تاریخ تطبیق با قانون نظام هماهنگ (1370/01/01) یا از زمان ایجاد رابطه استخدامی با دستگاه می باشد. لیکن دفتر حقوقی وزارت علوم از تاریخ ارائه گواهی مشمول امتیازات دانست. در ادامه کارگزینی اداره شروع امتیازات ایثارگری و جانبازی را از تاریخ ارایه گواهی به من دادند. از جمله یک مقطع تحصیلی و یک پایه ایثارگری ( لازم به ذکر است اینجانب داری مدرک کارشناسی بوده و از سال 1372 در استخدام رسمی دانشگاه به صورت کارمند می باشم)
توضیح این که پس از درخواست از دیوان عدالت اداری ، شعبه 39 بدوی دیوان عدالت اداری درخواست من را رد نموده و اعلام داشته خواسته شاکی در زمره صلاحیت های تکلیفی اداره قرار ندارد و در هیچ یک از قوانین موجود الزامی برای پذیرش خواسته شاکی وجود ندارد. اکنون درخواست تجدید نظر در شعبه 26 دیوان داده ام. حال درخواست راهنمایی از شما را داشته تا اینجانب با توجه به مشکلات بیماری ام به حق قانونی خود برسم. از لطف شما متشکرم

پاسخ ها :

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام در این مورد اطلاعی ندارم