مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از ورثه در فروش مال ورثه ای

با سلام.
یکی از وراث برای فروش ملک ورثه ای از طریق دادگاه اقدام کرده است. با وجود صدور رای نهایی و پیشروی تا مرحله ی مزایده اما ایشان از ادامه ی روند و پیگیری سر باز می زند و میخواهد بقیه وراث را اذیت کند. میخواستم بدانم بقیه ی وراث می توانند ادامه ی پرونده را پیگیری کنند یا خیر و چگونه باید این کار را انجام دهند.

پاسخ ها :

عدم همکاری یکی از ورثه برای فروش ملک ارثی مزایده ملک ورثه ای بدون رضایت یکی از وراث عدم رضایت یکی از ورثه در مزایده ملک مزایده ملک موروثی مزایده ملک فروش ملک ارثی ملک ارثی ارث