مشاوره حقوقی رایگان - تعهد مستاجر

سلام، وقت بخیر.
ما یک خونه را دو سال پیش رهن دادیم و سال بعد برای تمدیدش بنگاه نرفتیم و در منزل با امضای دو شاهد برای یک سال دیگر تمدید کردیم. اول شهریور قراردادشون تموم شد و ما 18 شهریور خونه رو فروختیم. ولی مستاجر تخلیه نمیکنه و برای دستور تخلیه اقدام کردیم که متاسفانه شورای حل اختلاف اعلام میکنه به خاطر کرونا دستور تخلیه صادر نمی کنیم. خلاصه حدود 40 روزی هست که ایشون دائم امروز و فردا میکنن و آخرین بار گفتن یک ملک دیدن که یک آبان تخلیه میشه و شما مبلغ رهن را به من بدهید تا من تخلیه کنم و قرار شد ایشان بیان بنگاه و تعهد بدن که مبلغ رهن را دریافت کردن و یک آبان ملک را به ما تحویل میدن. میخواستم بدونم از نظر حقوقی این کار درست هست و اگر یک آبان تحویل ندادن ما بدون دستور تخلیه میتوانیم وسایل ایشان رو از ملک تخلیه کنیم؟ مرسی

پاسخ ها :

حسین اکبری

حسین اکبری :

استان :

نه نمی تونید وسایل و بیرون بیرزید -در واقع شما با قراری که با ایشون گذاشتین برای یک آبان یه تعهد جدید بوجود آوردین ٫و به ضرر شماس-بنظر می رسه دستور تخلیه اجرایی بشه