مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فک پلاک خودرو

با سلام و احترام.
به استخضار میرساند بنده سال 92 خودرو پژو به آشنا فروختم. اون هم به غریبه داده. حالا بنده هیچ گونه اطلاعی از پلاک ندارم. پلاک و سند خودرو به نام خودم هست. رفتم دادگاه گفتن باید وکالت داشته باشی. من هیچ گونه مدارکی ندارم. فقط شماره پلاک دارم. اگر راهنمایم کنید، سپاسگزارم از جنابعالی.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما اگر مبایعه نامه برای فروش دارید، از زمان معامله تمام مسئولیت به عهده مالکین بعد از شماست. پیشنهاد میشود به خریداری که با شما معامله کرده، اظهارنامه ای ارسال نمایید.