مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه وقت رسیدگی

با سلام و تشکر. برای من از شورای حل اختلاف ابلاغ وقت رسیدگی فاقد پیوست داده شد تو حساب کاربری خودم در سامانه ثنا هم رفتم دادخواست و ضمائم نبود.
آیا برای گرفتن دادخواست و ضمائم باید به خود شعبه مراجعه کنم؟ پس خدمات الکترونیک برای چیه؟ آیا جایی هست تا به این روند اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

قسمت پیوست ها اگر ضمائم نیومده با شعبه تماس بگیرید و اعلام کنید و بگین که مجدد بهتون ابلاغ بشه