مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه نقدی بدلیل چک برگشتی

سلام. مدت 5سال هست که جلوی یارانه نقدی خود و خانواده ام بدلیل چک برگشتی که پرداخت شد اما لاشه چک و رضایت نامه هنوز ندارم بسته هست و هنگام پرداخت کردن شاهد دارم اما رسید ندارم. 1 نحوه ثابت کردن پرداختی که کردم چگونه هست؟ 2 نحوه باز کردن جلوی حساب یارانه نقدی خودم و خانواده که مسدود هست چگونه هست؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه لاشه چک برگشتی در دست شما نیست و صاحب چک از دادن آن طفره میرود تنها راه آن دادخواست استرداد لاشه چک میباشد و در محکمه دلایل و شهود خود دائر بر تسویه حساب مبلغ چک را ارائه و دادگاه حکم به استرداد لاشه چک میدهد ؛ پس از قطعیت حکم آن را به واحد اجراء احکام که درخواست مسدودی حساب را داده است ارائه نمایید و نامه آزادی حساب خود را اخذ به بانک ارائه دهید . موفق باشید