مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای بعد از مرگ

سلام مختصر سوال میکنم که ذهن خوانندگان و همچنین خودم به جواب حضرتعالی دچار تشویش نشود.
اگر کسی در ایام میان سالی با توجه به این که مجرد هست اما از خانواده تنی خود حتی مادر خود درباره وصیتی که در زمان حیات خود کرده،، اعتمادی به اجرای انها ندارد،، لذا وصیتنامه محضری چقدر از مجموع ماترک بجای مانده را شامل میشود و وکیل که لزوماً از خانواده نیستند و دوست نزدیک میباشند و تمام این امور به ایشان واگذار میشود (حتی حق توکیل به وکیل قانونی ) قدرت کافی برای دفاع از موکل فوت شده خود دارد؟
تشکر میکنم.

پاسخ ها :

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام سوال مبهم است ولیکن هر شخص تا ثلث اموال خودش را میتواند وصیت کند و مازاد بر ثلث وقتی قابل اجراست که از سوی ورثه تنفیذ شود.